Labdarúgás

2024.09.14. 18:46

Gelencsér-gólokkal szerzett pontot Komlón a PEAC II.

Két mérkőzést rendeztek az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztályú labdarúgóbajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján. A Komló a PEAC II.-t fogadta, a Bóly pedig Siklósra látogat.

Szabó Dániel

Fotó: Löffler Péter

A Komló és a PEAC II. óriási küzdött egymással a szakadó esőben. A fordulatokban és gólokban gazdag találkozón a Bányász már az első percben megszerezte a vezetést Bóka révén, mégis a vendég pécsiek mehettek előnnyel a szünetre. Előbb Gelencsér Bálint, majd testvére, Gelencsér Gergő is betalált. A hazaiak azonban nem adták fel, a második játékrészben Reith Renátó góljával kiegyenlítettek, amivel kialakult a 2–2-es végeredmény.

Fotó: Löffler Péter

Siklóson sem fukarkodtak a gólokkal a játékosok, a félidőben már 2–2-t mutatott az eredményjelző, de itt nem álltak meg csapatok. A folytatásban a Bóly jött ki jobban adok-kapokból: Buni Barnabás együttese végül 4–3-ra nyerte meg a találkozót. 

Sport36 Komló–PTE-PEAC II. 2–2 (1–2)

Komló. Vezette: Nagy I. István (Pap T., Hevesi). Komló: Laki, Balázs M., Ujvári, Belina (Szatmári, 90.) – Horváth M., Turi T., Reith – Kardos (Takács Á., 62.), Tóth A. (Hovorka, 70.), Bóka. Vezetőedző: Turi Zsolt. PEAC II.: Meggyes – Varga B. (Gergics, 72.), Tornyos, Nagy G., Nyitrai – Udvardi, Egri, Molnár Cs., Gelencsér G. – Oszvald (Gáspár M., 72.), Gelencsér B. Vezetőedző: Gál Szabolcs. 

Gólszerzők: Bóka (1.), Reith (72.), illetve Gelencsér B. (8.), Gelencsér G. (24.). 

Alpassport Siklós–Bóly 3–4 (2–2)

Siklós. Vezette: György B. (Laki, Güldner). Siklós: Bogdán – Kozma, Látschám, Gyimesi (Takács Z., 86.), Bizderi (Patkó, 51.) – Rotaru, Hornyák, Szabó Á. – Könyvásó, Borka, Kelemen F. (Kalányos S., 73.). Vezetőedző: Bíró Ferenc. Bóly: Fürdős – Bódis, Szíjas, Magyar D., Staub E. – Móhr (Marton V., 83.), Zsebe G., Kutor – Zsebe D. (Jónás, 93.), Vénosz, Spannenberger J. Vezetőedző: Buni Barnabás. 

Gólszerzők: Látschám (14., 20.), Borka (67.), illetve Bódis (6.), Vénosz (45. – büntetőből), Móhr (47.), Zsebe D. (62.).

Vasárnap rendezik: Nagykozár–Gyógyfürdő Harkány, Villány–PVSK. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában