Atlétika

Tegnap, 13:50

Közel járt a feljutáshoz a PVSK

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

Mindent megtettek a PVSK atlétái az MTK pályán rendezett 2. divíziós Atlétikai Magyar Csapatbajnokságon, hogy a lehető legelőrébb sorolják egyesületüket a szerzett pontjaikkal, s végül csupán három hellyel maradtak le a feljutást érő dobogós helyezésről. A 341,5 pontjuk a 6. pozícióba rangsorolta őket.

A 16 csapatos divíziókban egy versenyszámban négy versenyzőt indíthattak a szakosztályok, egy versenyző akár három számban indulhatott, így szerzett Lomb Ádám egy első, egy második és egy harmadik hellyel is pontokat a Vasútnak.

A PVSK dobogósai

16 pontot értek el: Lomb Ádám (1500 méter síkfutás), Lomb Ádám (félmaraton), Férfi 4x400 méteres váltó (Plisz Balázs, Valler Tamás, Fritz László, Fazekas András).
15 pont: Plisz Balázs (400 méter síkfutás), Gastiaburu Frank Abigél (rúdugrás), Férfi 4x100 méteres váltó (Vajda István, Putsay Bence, Kovács Zoltán, Őcsi Dániel), Fazekas András (1500 méteres síkfutás).
14 pont: Lomb Ádám (5000 méter síkfutás), Valler Tamás (1500 méter síkfutás), Valler Tamás (800 méter síkfutás), Garamvölgyi Petra (rúdugrás), Putsay Bence (távolugrás), Női 4x100 méteres váltó (Jávori Nóra, Borhy Annamária, Gastiaburu Frank Abigél, Garamvölgyi Petra).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában