Pétanque

Tegnap, 13:17

Embert próbáló időben is gurítottak

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

Két versenyt is rendezett a hétvégén a PVSK Pétanque szakosztálya. Szombaton a párosok országos bajnokságát bonyolították le, míg vasárnap a triplett válogatót, amelyen a korábbi triplett bajnokság első négy helyezettje küzdhetett a válogatottságért.

Az ob-n a férfiaknál mindkét párosban érdekelt volt a Vasút. Az egyik oldalon Nagy László és Kovács Zoltán állt, míg a másik oldalon a Balaton SE-s Bús Benedekkel Gál Károly. A fináléban végül utóbbi duó bizonyult jobbnak. A dobogó harmadik fokára is majdnem pécsi páros lépett, Tálos László és Tálosi Krisztián, de végül a negyedik helyen végeztek. A nőknél Tálosiné Mocsári Ágnes a tatabányai Fodor Fannival ezüstöt szerzett, míg Krenhardt Eszter a sárvári Vikopálné Medgyes Ildikóval harmadikként zárt.

A triplett bajnokságon a női válogatót Tálosiné Mocsirán Ágnes és csapata (Kocsis-Simon Ágnes - PVMSK, Oláh Krisztina - Sárvári PC, Vikopálné Medgyesi Ildikó - Sárvári PC) nyerte magabiztosan, a férfiaknál a dijoni vb-re is készülő együttes, Gál Károly, Kovács Zoltán, Nagy László és Bús Benedek lett a válogatott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában