Asztalitenisz

2024.09.06. 13:50

Baranyai rangadóval indul az NB I. idénye

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Rajtol az asztalitenisz idény is, amelynek nagy reményekkel mehetnek neki a baranyai együttesek.

A férfi Extraliga szombati játéknapján 16 órakor a Komlói Bányászt és a PTE-PEAC Kalo-Méh I. is hazai környezetben indul el a bajnoki cím megszerzéséért. Előbbi a Szombathelyet, utóbbi a Szegedet fogadja. A pécsieknek extra motivációt ad az idényre, hogy hosszú évek után tavaly megfosztották a trónjától, így idén nem címvédőként, hanem kihívóként hajt a jó eredményekre. Tavaly a komlóiak is remek idényt futottak, csak a négyesdöntőben nem jött ki jól a lépés.

A PEAC a női mezőnyben is a Szegedet fogadja, amely ellen szeretné megszerezni első sikerét is elsősorban a bennmaradásért harcolva.

A férfi NB I. nyugati csoportjában is elkezdődnek a csatározások méghozzá két baranyai együttessel. Szombaton 11.00-kor a PTE-PEAC Kalo-Méh II. és az újonc Beremend egymás ellen kezdi meg a pontvadászatot egy baranyai rangadó keretében. Ezzel teljessé válik egy egész napos egyetemi asztalitenisz fesztivál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában