Labdarúgás

2024.09.06. 14:00

A második fordulóban is kiszakadhat a gólzsák

Szabó Dániel

Fotó: Laufer László

A gólgazdag első forduló után joggal bízhatunk abban, hogy az AutóCity Volkwagen vármegyei II. osztályú labdarúgóbajnokság második körében sem fognak unatkozni a kapusok. 

A hétvége nyitómeccsén a Misinai Sasok fogadja a Lánycsókot. A két csapat beragadt a rajtnál, de ezúttal egyiküknek biztosan összejön a pontszerzés. A szombati játéknap másik találkozóján –  a Lánycsók ellen gálázó – Kétújfalu látja vendégül a PEAC III. gárdáját. 

Vasárnap a Himesháza a Szajk ellen javítana, a Komló II. Somberekre látogat, a Sellyének Beremenden van jelenése, míg a címvédő Szederkény Véménden folytatná a pontgyűjtést. 

Szeptember 7., szombat: Misinai Sasok–Közműépker Lánycsók (11.00), Kétújfalu–PTE-PEAC II. (16.30).

Szeptember 8., vasárnap: Himesháza–Szajk, Boda Diana–Ócsárd, Kaitz Agro Somberek–Sport36 Komló, Beremendi Építők–Sellye, Véménd–Szederkény (mind 16.30). 

Az élmezőny: 1. Kétújfalu 3 pont (+7-es gólkülönbség), 2. Szederkény 3 (+3), 2. Beremendi Építők 3 (+1), 4. Sport36 Komló II. 3 (+1), 5. Ócsárd 3 (+1).

A góllövőlista állása: 1. Cikora Attia, Dobrosi Krisztián, Pálfi Árpád, Perintfalvi Zalán, Somogyi László (mind 2 gólos).  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában