Labdarúgás

2024.09.13. 17:00

A hibátlanul rajtoló Kétújfaluhoz látogat a Sellye

Szabó Dániel

Fotó: Kovacs Liliána

Kemény csatákkal, komoly rangadókkal folytatódik a pontvadászat az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II. osztályban. 

A 3. fordulót a PEAC III. és a Misinai Sasok párharca nyitja meg, majd a hétvége rangadóján a Sellye és a Kétújfalu csap össze egymással. Az ormánságiak az előző körben egy igencsak fordulatos mérkőzésen gyűrték le 6–4-re a szintén jó erőkből álló Beremendet, ezúttal pedig a lehengerlően rajtoló Kétújfaluval találkoznak. Varga Zoltán csapata 6 ponttal és 10–1-es gólkülönbséggel vezeti a tabellát. 

Vasárnap a Somberek Lánycsókon gyűjtené tovább a pontokat, a Himesházának pedig Ócsárdon kellene helytállnia. A címvédő Szederkény Szajkon javíthat, a Véménd a Beremendet fogadja, a Komló II. pedig a Boda-Dianával veszi fel a harcot. 

Vármegyei II. osztály, 3. forduló 

Szeptember 14., szombat: PTE-PEAC III.–Misinai Sasok  (14.00), Sellye–Kétújfalu (16.30)

Szeptember 15., vasárnap:  Közműépker Lánycsók–Kaitz Agro Somberek, Ócsárd–Himesháza, Szajk–Szederkény, Véménd–Beremendi Építők (mind 16.30), Sport36-Komló II.–Boda-Diana SE (17.00).
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában