Labdarúgás

2024.08.11. 19:45

Újra kiütötték a PEAC-ot

Ez a vasárnap nem fog aranybetűkkel beíródni a pécsi labdarúgás történetébe. A PTE-PEAC az NB III. Dél-nyugati csoportjának 3. fordulójában újabb nagy vereséget szenvedett.

Kvanduk Bence

A Nagykanizsa nem engedte a PTE-PEAC-nak, hogy kiheverje a kaposvári méretes zakót. A vendég együttes a 24. percben talált be először László Dávid révén felszakítva a sebeket, s még a szünet előtt duplázott a támadó, két gólja közt pedig Gránicz is kétszer megrezgette a hálót. Az egyetemistáknak csak a szépítésre futotta a pihenőig, Kiss Máté talált be enyhítve a fájdalmat, azonban még inkább megidézve a szerdai összecsapást, hiszen akkor is épp ilyen állásnál vonultak az öltözőbe az együttesek.

A második játékrészben ezúttal már csak a hajrában esett gól, János növelte négyre a Kanizsa előnyét.

PTE-PEAC–Nagykanizsa 1–5 (1–4)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 3. forduló. 
PEAC: Győri M. – Varga B. (Grósz, 76.), Than, Kaszás, Nagy J. – Országh (Encz, 9.), Horváth M. (Schuszter, 64.) – Kiss M. (Győri B., 64.), Lengyel, Leidl – Major P. (Egri, 76.) Vezetőedző: Egri Krisztián.
Gólszerzők: Kiss M. (42.), ill. László D. (24., 41.), Gránicz (28., 38.), János (88).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában