Labdarúgás

2024.08.25. 21:03

Kirchner triplával verte hatgólos meccsen a Vasast a Misleny

A labdarúgó NB II 5. fordulójában a HR-Rent Kozármisleny egy hatgólos, közönségszórakoztató találkozón verte a Vasas együttesét. A hazaiak a második félidőben mutatott magabiztos játékkal verték az angyalföldieket.

Kvanduk Bence

Rémálomszerűen indult a HR-Rent Kozármisleny számára a Vasas elleni találkozó, hiszen Lékai a 9. percben úgy találta el Tóth Milánt, hogy azért büntetőt ítélt a játékvezető. A sértett magabiztosan értékesítette is az óriási lehetőséget. Ezt követően a kék-fehérek védelme követett el még olyan hibát, amit kihasználhattak volna az angyalföldi támadók, de Radóék rendre rossz megoldásokat választottak a kapu előtt. Eközben a Misleny szép lassan magára talált, s Kirchner tizenhat-méteres kapáslövésével a szünet előtt közvetlenül kiegyenlített.

A második félidőben ismét sok hiba jellemezte a játékot, s Radó és Könyves is ziccerbe került, de rontottak. A folytatásban a hazaiak sokkal többet tettek a sikerért, s erőfeszítéseiket gólok koronázták. A 72. percben Kirchner lőtte ki a jobb alsót 17-18 méterről, majd Barkóczi kapott remek labdát, amit elhelyezett a bal alsóban.

A Vasas nem adta fel kétgólos hátrányban sem, s a semmiből szépített. Tóth Milán lőtt kapásból egy jobbról érkező átadást balról a jobb alsóba. Mielőtt elhihették volna az angyalföldiek, hogy van még keresnivalójuk ezen a meccsen, Kirchner lódult meg a jobb oldalon, s elgurította Jova mellett a kapuba a labdát. Ezzel a három pont sorsát is eldöntötte a 88. percben.

A mislenyi szurkolótábor az utolsó percekben állva, vastapssal köszönte meg a győzelmet a csapatának.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–VASAS FC 4–2 (1–1)
Labdarúgó NB II., 5. forduló. Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion, 800 néző. Vezette: dr. Csonka Bence (Bornemissza Norbert, Szalai Balázs)
KOZÁRMISLENY: Lékai – Schuszter (Rácz L., 88.), Vajda R., Horváth D., Turi – Major S., Nagy E. (Gajág, 60.), Kiss B. (Barkóczi, 71.) – Cipf (Kócs-Washburn, 71.), Kirchner (Pesti Z., 88.) – Horváth P. Vezetőedző: Pinezits Máté
VASAS: Jova – Bodnár G. (Pintér, 88.), Lehoczky (Iyinbor, 71.), Otigba, Baráth (Ódor, 82.), Pávkovics – Rácz B. (Németh B., 82.), Urblík – Tóth M., Könyves, Radó. Megbízott edző: László András
Gólszerzők: Kirchner (45+1., 72., 87.), Barkóczi (80.) ill. Tóth M. (9., 86. – az elsőt 11-esből)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában