Kosárlabda

2024.08.23. 13:27

Győzelemmel kezdte nyári tesztjeit a Panthers

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/PVSK

Elkezdte a  nyári teszteket a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, hogy Szrecsko Szekulovcs vezetőedző a legjobb képet kaphassa az NB I. rajtjára együtteséről, s az új játékosokról. 

Az első megmérettetés Kaposváron várt a Panthersre, ahol egy-egy látványos megoldás mellett még bőven akadtak hibák is a játékban. Ennek ellenére, illetve Archibald második félidei extrájának köszönhetően megnyerte a találkozót a Vasút.

A visszavágóra sem kell sokat várni, hiszen szombaton 18 órakor a Lauber Dezső Sportcsarnokban ismét megmérkőzik egymással a két együttes. Azonban ennél is fontosabb az összecsapás kapcsán, hogy most jóval több pécsi láthatja már éles bevetésen az együttes újoncait.

Kaposvári–PVSK-Veolia 85–88 (20–21, 22–14, 21–19, 22–34)
Férfi kosárlabda felkészülési mérkőzés. 
PVSK-Veolia: Micsovics 9/3, Frank 3/3, Archibald 37/9, Harvey 4, Payton 7. Csere: Antóni 4, Merkl, Mokánszki 6/6, Plézer 4, Molnár M. 5/3, Radó, Németh A. 9/6. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában