Labdarúgás

2024.08.11. 21:55

Folytatja a pazar menetelését a Szentlőrinc

Fantasztikusan menetel a Szentlőrinc SE a labdarúgó NB II.-ben is. A piros-feketék három meccset követően három győzelemmel állnak, ezúttal a Mezőkövesdet verték meg.

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Nem lassít Waltner Róberttel a Szentlőrinc a másodosztályban, harmadik győzelmét is behúzta az együttes.

Az első találat a 38. percben jött a találkozón. Egy beadásra Szekszárdi Tamás érkezett , s közelről a kapu közepébe emelt.

Erre a második játékrész elején azonnal válaszoltak a kövesdiek. A berobbanó Bartusz laposan helyezte a rövid sarokba a labdát.

Sokáig nem tartott a hazai rajongók öröme, mert két perccel később büntetőhöz jutott a Lőrinc, amit Tóth-Gábor magabiztosan értékesített.

A 70. percben aztán lezárta a meccset a Szentlőrinc. Dinnyés éles szögből lőtt a hosszú felsőbe.

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–SZENTLŐRINC 1–3 (0–1) 
Labdarúgó NB II., 3. forduló. Mezőkövesd, Városi Stadion. V: Berényi T.
MEZŐKÖVESD: Winter – Kojnok (Kállai, a szünetben), Takács B. (Cibla, a szünetben), Bora, Zachán (Vajda S., 60.) – Zvekanov, Posztobányi (Harsányi, 67.), Varjas Krausz R. (Cseri, a szünetben) – Bartusz, Bányai. Vezetőedző: Tóth Mihály
SZENTLŐRINC: Gyurján – Stifter (Papp Cs., a szünetben), Szekszárdi T., Dinnyés (Keresztes B., 75.), Szekszárdi M., Rab – Kesztyűs, Hajdú R. (Bíró D., 69.), Nagy  R. (Medgyesi M., 41.) – Tóth-Gábor K., Helesh. Vezetőedző: Waltner Róbert
Gólszerzők: Bartusz (48.), ill. Szekszárdi T. (40.), Tóth-Gábor (55. – büntetőből), Dinnyés (70.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában