Labdarúgás

2024.08.11. 19:41

Először kapott gólt a PMFC idén, pont sem járt neki végül

Olyan helyzettel találta szemben magát a PMFC labdarúgócsapata az NB III. 3. fordulójában, amit idén még nem tapasztalt meg. Gólt kapott, hátrányba került és kikapott.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A PMFC ebben az évben még ismeretlen helyzettel találta magát Székesfehérváron, hiszen először kapott gólt, s ezzel együtt először került hátrányba az idény során. Ezúttal Adorján lövése került Preklet kezén megpattanva Helesfay hálójába.

A fordulás után érett a pécsi gól, többször a kapufát találták el Acél Zoltán játékosai, sőt, egy büntetőt is kiharcoltak, de azt Bor szintén a lécre vágta. A hidegzuhany aztán a 74. percben érkezett, amikor a hazaiak részéről Adorján betalált, s gyakorlatilag eldöntötte a pontok sorsát.

FC Főnix–PMFC 2–0 (1–0)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 3. forduló. 
PMFC: Helesfay – Sági, Preklet, Ikonomou (Füredi, 71.), Bor – Morvai (Ócsai, 60.), Rabatin, Hegedüs M. (Fejős, 60.) – Vas B. (Tóth Z., a szünetben), Wirth, Szalánszki. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerző: Adorján (17., 74.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában