Labdarúgás

2024.06.28. 15:52

Nagyon közel volt a végső siker, de a dobogóra így is felállhattak

Kvanduk Bence

Bronzot nyert a Villány

Forrás: Diákolimpia

Két baranyai iskola focicsapata is részt vett a Diákolimpia Kis Iskolák Sportversenyének országos döntőjében. A villányiak remekeltek, s egészen a bronzmeccsig eljutottak, ahol büntetőkkel szerezték meg az érmet. A vásárosdombóiak is kitettek magukért, nekik a nyolcadik hely jött össze. 

Végeredmény: 1. Kerkai Jenő Általános Iskola, Csesztreg; 2. Fertő-táj Általános Iskola, Hegykő; 3. Villányi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola... 8. Vásárosdombói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. 

A villányi eredmények: Villány–Öcsöd 6–0, Tevel–Villány 2–6, Csólyospálos–Villány 3–3, Villány–Bükkzsérc 4–0, Villány–Rozsály 4–1, Csesztreg–Villány 8–1, Villány–Tevel 2–2 (3–2 – büntetőkkel).

A vásárosdombói eredmények: Vásárosdombó–Kunszállás 0–0, Rozsály–Vásárosdombó 0–11, Vásárosdombó–Vértesszőlős 5–0, Bélapátfalva–Vásárosdombó 3–2, Vásárosdombó–Tevel 2–2 (2-3 - büntetőkkel), Rozsály–Vásárosdombó 4–2.

A vásárosdombói csapat
Forrás: Diákolimpia

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában