Digitália

2024.06.29. 06:00

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az új fülhallgató

Az LG legújabb TONE Free fülhallgatóját, a T90S modellt grafén, azaz egyetlen atom vastagságú grafitréteg felhasználásával alkották meg.

MW

Forrás: LG

A T90S fülhallgatók az elődmodelleknél pontosabb, tisztább és gazdagabb hangzásélményt nyújtanak annak köszönhetően, hogy a tervezők a hagyományos, bevont grafén helyett tiszta grafént használtak a meghajtók kialakításához. Ez a könnyű és fenntartható anyag számos technológia – például a félvezetők és napelemek – esetében segíti a teljesítmény és hatékonyság növelését.

A tiszta grafén használata az LG legújabb fülhallgatóiban csökkenti a rezgéseket, valamint kiegyensúlyozottá és pontosabbá teszi a membránokból érkező hangokat, mindezt erőteljes basszusokkal és fokozott közép- és magas frekvenciákkal. A T90S-os tervezésénél fontos szempont volt, hogy a termék maga könnyű, viselése pedig hosszú távon is kényelmes legyen – a grafén használata pedig nagyban hozzájárult ennek megvalósításához.

Ez az első Dolby Atmos fülhallgató, amely minden tartalomtípus és eszköz esetében támogatja a Dolby Head Tracking tehnológiát. A Dolby Head Tracking a felhasználók fejmozgása alapján állítja be a hangzást, annak dinamikáját, ezzel a hallgatót helyezve a középpontba.

A T90S-ok mostantól 24bit / 96 kHz-es hangfelbontásig támogatják a Dolby Head Tracking technológiát, ezzel a felhasználók stúdióminőségben élvezhetik a kedvenc zenéiket. Dolby Atmos Optimizerrel sokoldalúságot kínálnak a felhasználók preferenciáinak megfelelően állítható, három fokozatú, optimalizált térhangzással.

Ami a higiéniát illeti: az UVnano töltőtok ultraibolya fényt használ arra, hogy a fülhallgatók szilikon felületén lévő baktériumok 99,9%-át hatékonyan eltávolítsa – mindössze 10 percnyi töltés alatt. Az orvosi minőségű, hipoallergén szilikon fülbetétek megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását a hallójáratban, hatékonyan csökkentve a bőrirritáció kockázatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!