Figyelem!

2024.06.30. 16:40

Helyreállító munkálatok kezdődnek Siklóson

Tóth Viktória

Forrás: Meteo Mecsek facebook oldala

Elkezdődnek a helyreállítási munkálatok Siklóson, a Zombori utca - Harkányi út kereszteződésében lévő útsüllyedéssel kapcsolatban. A kivitelezés kezdésének időpontja: július 2., a munkálatok tervezetten július 8-ig tartanak majd. Mint arról az önkormányzat tájékoztatta a lakosságot, a kivitelezés ideje alatt a Zombori utcát a Harkányi út irányából teljes szélességben lezárják, a Zombori utca csak a Korvin utca irányából lesz megközelíthető. Így a munka befejezéséig a Zombori utca zsákutcakén fog funkcionálni.

– Annak ellenére, hogy a Harkányi úti kerékpárúton történő kerékpáros- illetve gyalogos forgalmat, valamint a Zombori utca két oldalán lévő járdán történő gyalogos forgalmat a kivitelezési munkálatok nem befolyásolják kérjük, hogy az arra közlekedők a munkaterület megközelítése során legyenek körültekintőek az esetleges balesetek elkerülése végett! –

 ismertette az önkormányzat a honlapján.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!