A távozók névsorát is közzétették

2024.06.25. 12:20

Elkezdte az edzéseket a PMFC, de nem árulta el kinek az irányításával

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi Jószef/PMFC

Közzétette a PMFC, hogy elkezdte öthetes felkészülési programját a labdarúgó NB III. küzdelmeire hétfőn. A Mezőkövesdnél bejelentett Harsányi István és Krausz Raul-Zorán mellett távozott közben a klubtól Takács Zsombor, Hudák Martin, Gera Zalán, Szabó Máté, Majnovics Martin, Miknyóczky Ádám, Terbe Botond, valamint Lacza Alex is.

Az előző idény keretéből tizenhárman maradtak, hogy megpróbálják az együttest visszavinni a második vonalba. Helesfay Donát, Varasdi Dániel, Pejovic Danilo, Hadaró Valentin, Rácz László, Szekszárdi Tamás, Szeles Tamás, Tóth-Gábor Kristóf, Rácz Balázs, Bukovics András, Vas Bence, Varga Botond és Bachesz Edvin azok, akik feledtetnék az elmúlt esztendőt. Hozzájuk csatlakoznak a kölcsönből visszatérő labdarúgók. Svedyuk Alex, Orbán Kolos, a Szentlőrinccel bajnokságot nyerő Miklós Péter is ismételten piros-feketébe öltözik. Emellett az utánpótlásból előre lép a 18 éves Varga Dániel, a 17 esztendős Ócsai Mátyás és a 16 éves Jásper Botond.

Arról ugyanakkor nem számolt be a klub, hogy kinek az irányításával kezdődött meg a munka. Mint azt mi korábban megírtuk, információink szerint az előző idényben a HR-Rent Kozármislenyt trenírozó Aczél Zoltán lesz a pécsi együttes vezetőedzője. Ugyanakkor a Pécs csak annyit árult el közleményében, hogy a tervek szerint nemsokára bemutathatják az első csapat új szakvezetőjét, illetve dolgoznak igazolásokon is, de csak az érvényes, aláírt szerződéssel bíró játékosokat és szakembereket jelentik be felületeiken.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában