Frissítve!

2024.06.27. 15:37

Megtalálták a fesztiválról eltűnt lányt Orfűn

Csütörtökön hajnalban látták utoljára barátai a hölgyet, aki telefonja és iratai nélkül tűnt el a most zajló Fishing on Orfű fesztiválról. A lányt rengetegen keresték, a rendőrség drónokat is bevetett. A hölgyet végül a Sport utcában találták meg, épségben.

Bama.hu

A kép illusztráció.

Fotó: AePatt Journey

FRISSÍTÉS:

Nem sokkal fél hét után érkezett a hír a Facebookon az eredeti poszt alatt, hogy épségben megtalálták a fiatal lányt. A rendőrségi felhívás eltűnt a police.hu-ról, így immáron tény, hogy már nem keresik a hölgyet.

 

Eltűnt egy barátunk. Hajnal fél háromkor láttuk utoljára, rózsaszín pulcsi és hosszú fehér szoknya volt rajta. Vörös hajú, frufrus, szemüveges, két orrpiercingje és több fülpiercingje van. Kb. 165 centi magas. Se telefont, se pénzt, se az iratait nem vitte magával. Ha valaki látta vagy tud bármit róla, kérlek szóljatok!

 – írta ki egy Facebook-csoportba csütörtök a lány egyik barátja, majd ezzel frissítette a posztot: 

Köszönjük, hogy fenntartjátok a posztot! A rendőrség már keresi drónokkal, be van jelentve az eltűnése. ... Köszönjük még egyszer mindenkinek!

Már a rendőrség honlapján megtalálhatóak voltak az eltűnt személy adatai.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!

Frissítés 

A rendőrség kora este hivatalosan is megerősítette, hogy megtalálták a lányt.

„Megtalálták a ma hajnalban Orfűről eltűnt 21 éves lányt.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal jelentős létszámmal, gyalogosan, autóval, drónnal, valamint kutyával is a lány keresésére indultak.

A mindenre kiterjedő kutatásnak, valamint a széleskörű információgyűjtésnek köszönhetően a lányt 18 óra 30 perckor Orfűn, a Sport utcában megtalálták.” – olvasható a police.hu-n

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!