Postabontás

2024.06.26. 19:52

Nagy hiba volt veszni hagyni az akvaparkot - véli olvasónk

Tóth Viktória

Fotó: Kovács Liliána

Kitört a nyári szünet, de egyelőre nem tudjuk nyaralni vinni a családot, mert csak júliusban vehetjük ki a szabadságunkat. Annak érdekében, hogy ne a gyerekek lássák a kárát, és ne kelljen a négy fal között tölteniük a forró nyári napokat, úgy gondoltuk, elvisszük strandolni őket. Pécsi lehetőségben eleve nem gondolkodtunk, mert élményfürdő nincs a városban, a Hullámfürdő pedig már akkor is elavultnak számított, amikor én voltam tinédzser, – és ennek már legalább tíz éve. És azóta komolyabb modernizálás nem történt, így más megoldás után néztünk.

Orfűt választottuk, mert az van hozzánk a legközelebb -  nagy volt a meglepetés, amikor azzal szembesültünk, hogy sokan gondolkodtak hasonlóképp, és a vízparton alig lehetett mozdulni a sok embertől. Ez a hely egyébként nagyon kellemes, de összehasonlíthatatlan a korábbi akvapark nyújtotta élménnyel. Kicsik voltak még a gyerekek, amikor hétvégente oda jártunk, és ez felért egy kisebb nyaralással. És nem az árára gondolok, hanem az élményre. Egész napokat töltöttünk ott, és mind a gyerekek, mind mi, felnőttek is nagyon élveztük. Kényelmes volt, és rengeteg szórakozást nyújtott. Legalább addig jó lett volna megtartani ezt a helyet, amíg Pécsett nem épül élményfürdő. A régi akvapark nosztalgikus emlékei pedig még inkább felerősítik ezt a hiányérzetet. Szerintem nagy hiba volt hagyni, hogy ez az értékes létesítmény eltűnjön.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!