Kézilabda

2024.06.28. 11:09

Idén is tornával tisztelegnek Füzesi Ferenc emléke előtt

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Immár negyedik alkalommal készül arra a PSN Zrt. - Pécsi Sportiskola kézilabda szakosztálya, hogy megrendezze sajt nívós U18-as versenyét, a Füzesi Ferenc Emléktornát. 

Idén augusztus 22-én kerül majd sor a megmérettetésre két helyszínen. A fiúk összecsapásaira a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban kerül majd sor, míg a lányok a Széchenyi Gimnázium Sportcsarnokát veszik birtokba. Mindkét nem esetében kétszer 25 perceket játszanak majd egymás ellen az együttesek.

A fiúk esetében két csoportban kezdik majd a megmérettetést az együttesek. Az A jelű trióban a házigazda PSN mellett a Haladás VSE Szombathely és a Csurgói KK igyekszik majd a legjobb eredményt elérni. A másik hármast a MOL Tatabánya KC, az Agrofeed Uni Győr és a Carbonex-Komló alkotja majd.

A lányok esetében összesen négy együttes vág majd neki a trófeárt a csatáknak. A házigazda mellett a PTE-PEAC, a Dunaújvárosi KKA és a Nagyatádi RKC tehetségei küzdenek majd.

Ahogyan az megszokott, idén is az ikonokról elnevezett trófeákat vehetnek majd át a legjobbak, így többek közt a Kovacsics Miklós és a Perger Ferenc díj is gazdára talál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában