Rekordkísérletek napja

2024.06.28. 09:33

Baranyaiak is döntögetik a csúcsokat

Kvanduk Bence

Illusztráció

Forrás: Prémium Media & Sport Managment

Komoly erőpróbára kerül majd sor július 6-án a somogyi Bolhón, ahol baranyai versenyzők sikeréért is izgulhatnak majd a kilátogatók. A Magyarországi Rekordok napját tartják akkor nem éppen az olimpiai sportágakra kihegyezve. 

A csúcsokat döntögetni vágyók már reggel fél kilenctől részt vehetnek különböző számokban. A nap zsákcipeléssel kezdődik majd, s teherautóhúzással folytatódik. Ezeken kívül lesz tömeges kettlebell edzés, Magyarország–Horvátország kötélhúzó verseny. Rekordkísérlteket tesznek majd kosárérintésben, kőgolyó vállravételben, felülések számában, francia rúddal való bicepsz hajlításban, röplabda dekázásban, valamint sörivásban is. Emellett az egész napon át kókuszgolyók fognak készülni, amivel szintén egy új csúcs felállítása a cél.

Azok sem fognak persze unatkozni, akik nem a rekordokat igyekeznek majd döntögetni. A sátrakban lesz lehetőség dartsozni, csocsózni és billiárdozni is. Ugyan az esemény nem Baranyában lesz, nincs elérhetetlen távolságra az innen érdeklődők számára sem, s jó szombati programot jelenthet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában