Kézilabda

2023.10.14. 10:16

Veszprémben kell a Komlónak pontokat gyűjteni

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Már öt forduló lement a férfikézilabda NB I.-ből, s a Carbonex-Komlónak még mindig nincs pontja. Egyedüliként van ezzel így a bajnokságban, de egy sikerrel is elmozdulhatna a sereghajtó szerepéből. Ezen a szombaton 18 órától Veszprémben lesz meg a lehetősége arra, hogy két ponttal gazdagodjon. 

Jerkovicsék a Fejér B.Á.L.-Veszprém otthona, az Elek Gyula Aréna felé veszik majd az irányt, hogy befogják az aktuális riválist. A kis Veszprém ugyanis eddig egyetlen sikere mellé négy vereséget tud felmutatni. A Dabas, a NEKA, a Szeged és a Ferencváros volt jobb nála. Két pontjuk a Budakalász otthonából van, ahol egy góllal nyertek. 

Éles József csapata ellen a komlóiaknak a legjobb arcukat kell mutatniuk, főleg, hogy az ellenfélnél van olyan játékos, aki nagyon jól tudja, hogy mi fog szembejönni, hiszen Grünfelder Péter és Szuharev Lev is ott szerepel. Azonban most már nem elégedhet meg a két pontnál kevesebbel a Bányász, ha azt szeretné, hogy a későbbiekben ne bravúrokon múljon a feljebb lépés, s az élvonalbeli tagság megtartása.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában