Bulvár-celeb

7 órája

Elindul a harc a séfkabátokért: kezdődik a Séfek Séfe tréning

Az elmúlt héten profik és hobbi szakácsok lepték el a Séfek Séfe konyháját, hogy főztjükkel meggyőzzék a műsor három profi séfjét.

MW

Fotó: TV2

Hétfőtől a Séfek Séfe tréning első napján a harmincegy legígéretesebb versenyző újabb kihívásokkal találja szembe magát Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor figyelő tekintetének kereszttüzében. A korábbi évadokhoz hasonlóan a séfek a három napos tréning során választják ki, ki az a tizennyolc ember, aki csapatukban tovább küzdhet a Séfek Séfe fődíjáért: a 10 millió forintért és a franciaországi szakmai továbbképzésért.

A hétfői első tréning nap vezető séfje Wolf András, a séf-jelölteknek csapatokba rendeződve kell két nem mindennapi feladatban helytállniuk, bizonyítva főzőtudományukat és azt, képesek csapatban, hatékonyan és kreatívan dolgozni. 

Az egyre nagyobb nyomás és a továbbjutásért folyó küzdelem jócskán tartogat drámai pillanatokat a versenyzők számára.

Hétfő este nem csak az dől el, kik azok, akik elsőként kapnak séfkabátot, biztosítva ezzel helyüket valamelyik séf csapatában, hanem az is, kik búcsúznak már az első tréning alkalmával a versenytől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!