Kézilabda

2022.11.06. 09:30

Kemény Balatonfüredi túra vár a Komlóra

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Valamelyest szokatlan időpontban, vasárnap 18.00-kor játszik ezen a hétvégén a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata az NB I. 8. fordulójában. A vendéglátó a Balatonfüred lesz, amely a csurgói magabiztos győzelem, majd a Nexe elleni 32–23-as Európa Liga fiaskó után igyekszik rendbe szedni a sorokat.

Ezt pedig akár ki is használhatják Zobecék. Egyrészt egészen biztos, hogy nehezebbek lesznek a hazai lábak, ami a keményen védekező, s gyorsan, futva támadó Bányászoknak kedvezhet. Másfelől a vereséget nem biztos, hogy sikerült kihevernie mostanra a Fürednek. Persze ennek ellenére is valószínűleg többen fogadnának a hazaiak sikerére, azonban a Komló idén idegenben egyelőre jobban teljesít, mint otthonában.

De nem csak a két csapat ütközetét lesz érdemes figyelni, hanem a két gólgyáros, Melnyicsuk Viktor – illetve a másik oldalon – Szöllősi Balázs összecsapását is, akik 45-45 találattal állnak a góllövőlista élén. Lehet, hogy ezen a találkozón is az dönt majd, melyikük fog ki jobb napot, és dobja túl a másikat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában