Mindörökké nyár

2024.08.09. 10:30

Hetven év felett is van élet: három nő bolondozik és pasizik a táborban

Mindörökké nyár címen érkezett meg a mozikba a hónap vígjátéka, amelyet a pécsi Cinema City augusztus 9-én több alkalommal is vetít.

Czeczon Enikő

A film főszereplői Ginny, Mary és Nora, akik valaha a legjobb barátnők voltak, és azt csinálták, amit a legjobb barátnők szoktak: minden nyáron együtt mentek táborozni, ahol boldogan hülyültek, poénkodtak és pasiztak. De eltelt jó néhány évtized, és Ginny fő foglalkozásának tekinti, hogy fiatal maradjon, ezért úgy dönt, hogy még egyszer összetrombitálja a régi csapatot. Az egykor gyakran látogatott táborban együtt töltenek pár napot, és bár sok minden történt velük azóta, és nagyon más helyekre sodorta őket az élet, elég egy pillanat, és ott folytatják, ahol abbahagyták. Bolondoznak, küzdenek a legváltozatosabb módon a körülöttük táborozókkal, és pasiznak. Tulajdonképpen semmi sem változott, csak annyi, hogy mindhárman elmúltak már hetvenévesek. 

A Könyvklub producereinek új filmjét magyar szinkronosan öt alkalommal – 10:40; 12:50; 15:00; 17:10; 19:20 –, míg eredeti nyelven, magyar felirattal egyszer – 18:30 – vetíti a Cinema City. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában