Zenés mondókák

2024.08.01. 20:15

Gyerekeket és szüleiket is várják a programra

Tóth Viktória

A Siklósi Térségi Könyvtár és Ismeretközpontban tartanak baba-mama kört a szülők és gyermekek számára. A Siklós önkormányzata által támogatott rendezvény megnyitóját augusztus 2-án, 9 órakor tartják. Ekkor köszöntik a gyermeküket anyatejjel tápláló édesanyákat is, ugyanis az anyatejes táplálás világnapja augusztus 1-én van.

Nagyné Ujvári Emese vezeti a zenés-mondókázó foglalkozást, 9.15-től. Ezt követi a Kötődés, korai illeszkedés az anya-gyermek kapcsolatban című előadás 9.45-től, melyet dr. Horváth Diána gyermekpszichológus tart. Rőfi-Csárdi Klaudia és Baba FDM terapeuták a manuális fájdalomterápia témakörébe nyújtanak betekintést 10.45-ös kezdettel. A Fókusz Kutyaiskola képviseletében Patai Árpád lesz a helyszínen, az előadás témája: Kutya a családban 11.15-től lesz hallható. Az előadásokat, foglalkozásokat kiegészítik további programok, például csillámtetoválás, baba kéz és lábnyomat készítés.  A belépés ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában