Világtalálkozó

2024.08.19. 20:05

Egy hónap múlva randevúzhatnak ismét a Leőweyben végzett egykori diákok

Czeczon Enikő

Tavaly szervezte meg a Leőwey Világháló Építő Csapat az I. Leőwey Világtalálkozót, ami annyira sikeres volt, hogy a folytatás magáért beszélt, idén szeptember 21-én rendezik meg a nagyszabású programot.

Az eseményt azzal a céllal hívták életre, hogy láthatóvá tegyék a tízezer volt leőweysta lappangó hálózatát, és teret adjanak a kapcsolati lehetőségek kiaknázásához is. Az oktatási intézmény közösségében hatalmas kulturális és gazdasági erő rejlik, amellyel az élet számos területén segíthetik egymást a világban.

Az első találkozó kedvelt programjait megtartották a szervezők, de a visszajelzések alapján új elemekkel is készülnek az idei évre.

A Találkozások Tere megújul, aminek keretében bemutatkozhatnak a nagy díszteremben a jelenlegi tagozatok és vezetett networking keretében kereshetik a kapcsolódási pontokat. Mindemellett a sportudvaron felállítanak egy hatalmas sátrat, amelyben igazi fesztiválhangulatot szeretnének teremteni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában