Kézilabda

2 órája

Kevésbé izgalmas végjátékra vágyik a Bányász

Kvanduk Bence

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Két egygólos győzelemmel indította az idényt a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata, s ezen az úton haladna tovább szombaton Gyöngyösön is, ahol 18 órakor kezd. Na, persze nem a különbséget szeretné megismételni, hanem a pontok gyűjtögetését.

– A Gyöngyös évek óta a középmezőny tetején helyezkedik el – fejtegette Merkovszki Pál csapatkapitány a Komló felületein. – Most egy jó szériában vagyunk. Ezt érzem, annak ellenére, hogy egygólos győzelmeket arattunk. Most jó lenne egy kicsit talán kevésbé izgalmas végjátékban elhozni a győzelmet. Azt megígérhetem, hogy mindent meg fogunk tenni.

A vendéglátó idénye eddig nem alakult hasonlóan jól, mint a Bányászé. A 10. fordulóból előrehozott találkozóját a Szeged ellen nyolccal bukta el, majd a második körben soros meccsén a Csurgóval hazai pályán ikszelt, így éhezik az első sikerére. Ezt a két negatív élményt azonban most a Komló is a maga javára fordíthatja.

A 3. forduló hétvégi programja: Gyöngyös–Carbonex-Komló, Ferencváros–Tatabánya, NEKA–Dabas, Veszprém–Budakalász (09. 21., szombat, 18.00), Szeged–Balatonfüred (09. 22., vasárnap, 18.00).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában