45 éves az Alien-sorozat

2024.08.14. 10:00

Egy elhagyatott űrállomás rejtett zugait kutatják

Premier előtt, augusztus 14-én a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetíti az Alien: Romulus című alkotást.

Czeczon Enikő

A történetben fiatal űrkolonizálók egy csoportja egy elhagyatott űrállomás rejtett zugait kutatják, miközben szembe találják magukat az univerzum legfélelmetesebb életformájával.  

Újabb fejezettel bővül – örömünkre vagy bánatunkra, még nem tudjuk – a lankadatlan népszerűségnek örvendő Alien-sorozat. A Romulus alcímet viselő filmet Ridley Scott producer, A nyolcadik utas: a halál, a Prometheus, Alien: Covenant rendezője, valamint Fede Alvarez direktor jegyzi. Az alkotók hátborzongató moziélményt ígérnek, és ha minden igaz az új fejezet visszatér az idén születésének 45. évfordulóját ünneplő francise gyökereihez. 

A pécsi Uránia Mozi a legújabb Alien filmet kétszer – 19:00 (magyar szinkron); 21:15 (eredeti nyelv, magyar felirat) –, míg a Cinema City háromszor tűzi műsorra az alkotást, kétszer – 19:30; 20:30 – magyarul, egyszer pedig – 20:00 – eredeti nyelven, felirattal.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában