Szabó Balázs zenél

2023.09.17. 10:00

Úgy lazítunk, hogy közben fe is töltődünk

Különleges koncerttel lep meg minket a cserkúti Malom és Műhelyház: vasárnap délután ötkor ugyanis Szabó Balázs lép itt fel.

Bama.hu

Forrás: szon.hu

A MaCseK egy valóban különleges kulturális színtér Pécs közelében, gyönyörű tájon: közösség, kreativitás, kikapcsolódás, igényes programok 400 négyzetméteren, a gondosan felújított egykori Kulin-portán, mely helyi védettségű épített örökségünk része.

A mai koncert pedig még erre is rátesz egy lapáttal: három olyan régi ismerős várja a vendégeket, akik életútjuk egy szakaszán egyfelé jártak, és ma is közös bennük az értékmentő-értékteremtő tevékenység. Erről beszélget Széman Richárd fotóművésszel és Szabó Balázs dalénekessel Szabó Zsuzsa házigazda, de a néző is kérdezhet majd. A program keretében bemutatják a 130 éves kukoricamalmot, majd Széman Richárd képeiben gyönyörködve hallgatjuk Szabó Balázs tíz év dalaiból válogatott szólókoncertjét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában