Bama.hu videó

2023.06.29. 08:40

Nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik a sétatéren - videó

Kedvenc sétányunk, a sétatér és a Sétatér Fesztivál sem marad üresen, hiszen egészen július 9-ig gasztro és kézművesvásár fogadja a kilátogatókat. 

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A gasztronómia szerelmesei a legjobb helyi, és környékbeli falatokat kóstolhatják meg az eseményen, amelyet szintén a legjobb nedűkkel öblíthetnek le. És ez még semmi, hiszen lemezlovasok és még Séta térMozi is várja az érdeklődőket.  

A Dj-ék szettjei június 29-ig hallhatók majd. Június 28-án DJ Venom adja a talpalávalót, június 29-én pedig egy zenei időutazáson vehetnek részt az érdeklődők, amelyen Bobby & Chriss lesznek a kalauzaink. 

A Séta térMozi keretében a Szent István téren nézhetnek a látogatók filmeket június 30-ától. Az első napon délután 6 órakor az Égigérő fű című magyar alkotás nézhető meg, míg este 8 órakor a Kontrollal várják a szervezők a filmek szerelmeseit.  

Július 1-jén a Fel című alkotással indítanak, majd este Julia Roberts Ízek, imák, szerelmek filmjével utazhatunk egyet több országba, valamint lelkünk mélyére is.

A harmadik, egyben zárónapon délután szintén egy mesével, a Zootropolis - Állati nagy balhét vetítik, majd az Oscar díjas Martin Scorsese A leleményes Hugo című filmjével vehetnek részt a nézők egy időutazáson.  

A programon való részvétel ingyenes.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában