Saját készítésű ajándékok

2023.02.11. 09:45

Valentin-napra készülődnek a Melinda Közösségi Házban

Már csak pár nap választ el minket a Valentin naptól. Hogyha még nem tudjuk, hogy mit adjunk párunknak, szeretteinknek Bálint napjára, akkor érdemes ellátogatni a Pécsi Kulturális Központ Melinda Közösségi Házába február 11-én, ahol egyedi kézzel készíthető ajándékokat kreálhatunk.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Pixel-Shot

Akiknek nagy kedvence az a magyar televíziós rajzfilmsorozat, amelynek címe Pom-Pom meséi, azoknak a kézműves asztalnál van a helyük, hiszen a címszereplőhöz hasonlatos figurák készíthetők minden színben és formában. De nem maradhat el a szövés-fonás sem, valamint az origami, ahol olyan a Valentin-naphoz kapcsolódó szimbólumok hajtogathatók majd, mint a szívecskék és a virágok.

Hogyha azonban egy kis játékra vágynak a résztvevők, számukra a játékasztal lehet hívogató, ahol alaposan összekevert puzzle darabok várják, hogy kialakuljon belőlük a teljes kép. Mindemellett egy sokak által kedvelt logikai játékkal, ördöglakattal is készülnek, amelyet egyébként már az 1200-as években ismertek és használtak az emberek.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában