Közvécé

2 órája

Gyomorforgató: fekáliarém végezte dolgát fényes nappal a pécsi utcán

Évekkel ezelőtt volt már egy olyan réme Pécsnek, aki a legváratlanabb pillanatokban fényes nappal képes volt a székletét a köz előtt üríteni a belvárosban. Most egy újabb "rém" akciójáról kaptunk felvételeket.

Bama.hu

A Király utca végén végezte el a dolgát egy férfi úgy, hogy jól láthatóan nem igazán zavartatta magát, hogy Pécs belvárosában a székletürítésnek szem-, fül- és orrtanúi voltak. Az olvasói fotók tanúsága szerint a középkorú férfi egyszer csak érkezik kelet felől az utca északi felén, majd egy jól időzített pillanatban jobbra tér, ezt követően a szinte teljesen megtelt parkolóban letolja a nadrágját és nyilvánosan elvégzi a szükségleteit. A felvételt készítő – aki egyszerűen a "rém" jelzővel illette a férfit – szerint az eset szerdán kora délután történt.

rém, Pécs
Sajnos korábban is volt hasonló rém Pécs belvárosában - Fotó: olvasó

Nem az első rém Pécsen

Nem példátlan esetről van szó: néhány évvel ezelőtt számoltunk be arról,  a délutáni nyári hőség közepén a jellegzetesen károgó, idős kéregető asszony hozott némi – sokak által kevésbé tolerált – színes műsort a pécsi belváros egyébként sem unalmas életébe. Akkor a hölgy a kisebb dolgát is az utcán végezte. Azt megelőzően pedig egy szintén nehéz sorsú, vélhetően éppúgy mentális problémákkal küzdő kéregető férfi használta nyilvános vécének a köztereket. 

Egyébként a hajléktalanszállókat, nappali ellátóhelyeket is igénybe vehetik a rászorulók, de sokan ezt a fajta segítséget is elutasítják, inkább a teljesen utcai életmódot választják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában