Bulvár-celeb

2 órája

Sokkoló: Liam Payne 40 métert zuhant a szállodai szobájából, de nem készült meghalni, baleset történhetett

Egyre többet lehet tudni a 31 éves világsztár, Liam Payne halálának körülményeiről. A népszerű brit fiúbanda, a One Direction egykori tagja lezuhant egy szálloda harmadik emeletéről Buenos Airesben.

MW

Rajongók gyászolják Liam Payne-t. A népszerű brit fiúbanda, a One Direction egykori tagja, Buenos Airesben hunyt el, miután lezuhant egy szálloda harmadik emeletéről.

Fotó: AFP

Liam Payne, angol énekes-dalszerző a One Direction egykori énekese egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant ki. A 31 éves zenész olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. 

Az első hírek szerint öngyilkosságot követhetett el, drog és alkohol befolyása alatt, de a legújabb információk alapján valószínűbb, hogy szörnyű baleset történt. A szállodában, ahol életét vesztette, már órákkal a tragédia előtt nyilvánvaló volt, hogy valami nincs rendben az énekessel.

 A Daily Mail azt írja, hogy a szálloda egyik dolgozója kihívta a Buenos Aires-i rendőrséget, sürgős intézkedést kért az egyik vendég miatt, aki "agresszíven viselkedett és valószínűleg kábítószer és alkohol hatása alatt állt". Liam Payne széttörte a laptopját és a szálloda folyosóján dühöngött.

Liam PAYNE died.
Liam Payne 31 évet élt
Forrás: AFP / DPA / SVEN SIMON

Az incidens után nem sokkal a dolgozók hangos zajra lettek figyelmesek, a hotel udvarán, percek múlva pedig megtalálták a One Direction egykori sztárjának holttestét.

A városi mentőszolgálat szóvivője, Alberto Crescenti azt nyilatkozta, hogy az énekes körülbelül 40 métert zuhant, és „súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett” - írja a TZM.

Az Index azt írja: Liam Payne  a halála előtti órákban még posztolt a Snapchaten, ahol képeket osztott meg magáról és párjáról, Kate Cassidyről, valamint videókat töltött fel, melyek közül az egyikben azt mondta, hogy „szép nap volt itt Argentínában”, nem úgy tűnt, mint aki meg akar halni.

Az énekes a barátnőjével, Kate Cassidy-vel érkezett Argentínába egy koncert miatt. Payne is részt vett Niall Horan, egy másik korábbi One Direction tag koncertjén. Cassidy 14-én hagyta el Buenos Airest, Liam Payne pedig maradt.

Liam Payne volt menyasszonya, 

a 23 éves Maya Henry képviselője azt nyilatkozta, hogy a modell sokkos állapotban van. Meglehet, köze volt az énekes önveszélyes lelki állapotához is: ugyanis alig két nappal Liam Payne halála előtt Maya megbízta jogi csapatát, hogy küldjön egy levelet a popsztárnak, amelyben azzal vádolta meg, hogy zaklatja. 

Többször is kapcsolatba lépett vele és szeretteivel az akarata ellenére. Liam és Maya három évig voltak együtt, 2022 májusában szakítottak, de kapcsolatuk azóta is viharos volt - írja a The Sun.

Liam Payne 14 éves volt, amikor 2008-ban először jelentkezett a brit X-Faktor tehetségkutatóba. Ott Frank Sinatra Fly Me To The Moon című dalával nyűgözte le a zsűrit, de akkor még nem sikerült bejutnia az élő show-ba. Két évvel később újra megpróbálkozott, akkor már Harry Stylesszal, Zayn Malikkal, Louis Tomlinsonnal és Niall Horannal kiegészülve, a One Direction eggyütesükkel harmadikok lettek. A One Direction világsikert ért el a 2010-es években, 2016-ban jelentették be, hogy szüneteltetik a közös karriert. 
Liam Payne 2019 decemberében jelentette meg első szólóalbumát.
Az énekest, a Cheryl Cole énekesnőtől született kisfia is gyászolja, aki 7 éves.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!