Nagy kaland lesz

2 órája

Kutyás délutánt szerveznek az állatok világnapja alkalmából

Az állatok világnapja alkalmából rengeteg program várja az állatbarátokat. Egy fantasztikus kutyás délutánra invitálnak mindenkit a Mandulás-ligetbe.

Jusztin Levente

Izgalmas délután vár a kutyásokra

Fotó: MW

Október 5-én délután kettő órakor az állatokat ünnepelve a kutyás programok kerülnek előtérbe. A Mandulás-ligetben rengeteg program várja a gazdikat és kedvenc állataikat egészen délután hat óráig. A szervezők a kegyes időjárást is elhozzák a jókedv mellé.

Kutyás programok
Kutyás programokkal várnak minden négylábút és gazdit a Mandulás-ligetbe.
Fotó: Mészáros János

Megannyi kutyás tudnivalóval kecsegtetnek

A programok között olyan izgalmakat találunk, mint például egy akadályverseny a Pécsi Kutyás Grund szervezésében, ahol kipróbálhatja magát kutya és gazdija. A nyertes prémium jutalomfalatos csomagot kap. A helyszínen információkat szerezhetünk a kutyaiskola fontosságáról és az örökbefogadásról, de akár kvízezhetünk is a kutyatartásról. Profi fotós biztosítja azt, hogy a gazdiról és a kedvencről egy csodás emlék készüljön. 

A Hachiko Állatvédő Egyesület örökbefogadási tanácsokkal lát el minket, valamint itt lesz az ÉletHíd Segítőkutya Alapítvány és a SzuperMancs Alapítvány, hogy a kutyaterápia rejtelmeibe avasson be minden érdeklődőt.

Ez lesz Pécse első és legnagyobb közös kutyasétáltatós programja, már csak ezért is érdemes a programra ellátogatni. A szervezők az eseményre szocializált, pórázon érkező kutyusokat várnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában