Versenyeznek is

2 órája

Már biztos: idén is lesz pálinkafesztivál Szentlőrincen

Az elmúlt két évben kiemelt érdeklődés mellett zajlott a szentlőrinci pálinkafesztivál, ezért idén ősszel is megrendezi a Brantner-Koncz Alapítvány a III. Nemzetközi méz, pálinka és párlat versenyt.

Mohay Réka

Várják az igazán különleges pálinkákat is

Fotó: MW

A párlat és pálinkaversenyre két kategóriában lehet nevezni. Külön értékeli a szakmai zsűri az egyéni párlatot előállító magánfőző vagy bérfőzdében főzető magánszemélyek mintáit, illetve a kereskedelmi főzőkét. A mézversenyre termelői mézekkel jelentkezhetnek az érdeklődők, Magyarországról, illetve a magyar határokon túlról egyaránt.

A termelők már jelentkezhetnek, érdeklődhetnek dr. Győrvári Márknál (+36305207117), illetve Mézner Józsefnél (+36309390802). A mintákat személyesen vagy csomagküldő szolgálattal, illetve postai úton juttathatják el a 7940 Szentlőrinc, Külterület 0175/26. hrsz. címre (VELOX-KER Kft. telephelye).

A gálaestet és a díjátadót idén november 16-án tartják a szentlőrinci Sportcsarnokban, este hattól. Több minősítési kategóriában, arany, ezüst és bronz oklevelet, illetve különdíjakat is elnyerhetnek a jelentkezők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában