Választás

2 órája

Horváth Sándor tovább harcol, Fürj Csaba elérhetetlen

Horváth Sándor, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje azt mondta, hogy a párt ugyan a plakátok, szórólapok gyártását vállalta nem állami pénzből, de jellemzően saját zsebből finanszírozta a kampányát, így neki jóval kevesebb lehetősége volt megismertetnie magát, mint a fideszes, vagy éppen a baloldali jobbikos jelöltnek.

Bóka Máté Ciprián

Fotó: Laufer László

Azt mondta, hogy Fürj Csabát az elmúlt évben alig látták a körzetben, az utóbbi hetekben próbálkoztak valamivel, járdák felújításával, de lényegében alig történt valami a területen. 

– A jelöltek közül én vagyok az egyetlen, aki valóban itt él, én ismerem a problémákat, és továbbra is küzdeni fogok például a bűnözés visszaszorításáért, és ebben a közgyűlésbe bejutott tagtársam, Varga Tamás is a segítségemre lesz – mondta az aspiráns, aki amúgy arról is beszélt, hogy a nyertes jobbikos képviselő, Fürj Csaba kapcsán a Pécsi Közterület-felügyeletnél történt malacügynek még lehet folytatása.

Próbáltuk napközben elérni Fürj Csabát telefonon, SMS-t is küldtünk az általunk ismert telefonszámra, hogy szeretnénk este az eredmény tudatában keresni, de nem válaszolt. Esti hívásunkkor pedig egyszerűen kinyomta a telefonját. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában