Veteránok

2 órája

Régi idők autói gyűltek össze

Az idei Pécsi Napok hétvégéjén, azaz szeptember 20-tól 22-ig tartotta az Oldtimer Club Pécs a XV. Nemzetközi Veteránjármű Találkozót.

Jusztin Levente

Fotó: Laufer László

A rendezvényen olyan autók vehettek részt, amiket 1990 előtt gyártottak. A több napos program péntek délután kezdődött a regisztrációval, este nyolc óra körül köszöntötték a találkozó hivatalos részvevőit, majd a mulatozásé volt a főszerep, méghozzá a Hotel Laterumban

A program érdemi része szombaton indult: fél tízkor felvonulással indították a napot a résztvevők, az ebédet követően pedig a Retropartizánok kiállításához csatlakoztak az Expo Centernél. A több órás program után este fél nyolckor díszvacsorára várták az autósokat, majd újra hajnalig tartó, zenés szórakozás indult. 

Vasárnap a pécsi Széchenyi téren sorakoztak fel a régi autócsodák. A sok járókelőt ámulatba ejtette a gyönyörű állapotban lévő kocsik hada. A manapság már az utcákon, hétköznapokon is feltűnő veterán járművek mellett sportkocsikat, kisbuszt, motorokat is láthattak a járókelők.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában