Választás

2 órája

Körömi szerint helyes döntés volt, hogy elindult

Bóka Máté Ciprián

Fotó: Máté Péter

– Az eredmények ismerétében helyes volt elindulnom – fogalmazott Körömi Attila független jelölt, akit a Tiszta Kezek Egyesület támogatott. Szerinte a végeredménnyel világossá vált, hogy pártokban gondolkoznak a választók, úgy tűnik, hogy azt a programot, üzenetet, ami a két politikai tömbön kívülről érkezik, nem hallják meg. 

Ha nem indulok el, akkor ez számomra nem derül ki, a választók döntését el kell fogadni. Még akkor is, ha ez beszűkíti a helyi közgondolkodás lehetőségeit" – fogalmazott, egyben megköszönte azoknak, akik rászavaztak, mert így is van értéke a voksuknak. 

 – Örülök annak, hogy a kampányban el tudtam mondani, hogy mit gondolok a városról, mert ezek a gondolatok más módon is utat törhetnek maguknak – tette hozzá. Megemlítette még, hogy a szavazókörökből olyan visszajelzéseket kapott, hogy a választók közül leginkább az idősebbek voksoltak, nagyon kevesen voltak a fiatalok és a középkorúak közül. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában