Éjszakai munka

2024.09.04. 11:30

Ismételten permetezik a platánokat Kertváros egyes utcáiban

Bama.hu

A BIOKOM Nonprofit Kft.  szeptember 4-től kezdve várhatóan 1 napon (éjszakán) át végezteti el vállalkozóval a pécsi közterületeken lévő platánfák permetezését platán csipkéspoloska kártevő és egyéb kórokozók ellen.

A szerdától induló permetezésekre az éjjeli órákban kerül sor, este 10 órától másnap hajnal 4-ig. A felhasznált permetszerek: Vektafid A (rovarölő), Decis Mega (rovarölő), Csöpp Mix (általános lombtrágya) Topas 100 EC (gombaölő). A használt szerek III. forgalmi kategóriájú, ún. szabad forgalmú szerek, közterületi felhasználásra engedélyezett. A permetszer élelmezésügyi várakozási ideje 21 nap, a munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap. A felhasznált szer emberekre, melegvérű állatokra veszélytelen, méhekre mérsékelten, halakra és vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes. Közterületen található eszközökre (pl.: gépjárművekre) jutó permetszer károsodást azokban nem okoz.

A munkálatokkal érintett utcák: Erika utca, Gyöngyös utca, Varsány utca, Berek sétány, Nagy Imre utca, Dóra utca, Kamilla utca és Berek utca.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában