Figyelem!

2024.08.22. 15:00

Változik a buszok menetrendje a Pécsváradi járásban

Augusztus 17-től menetrendi változás állt be a pécsváradi térségben a Volán járatainak közlekedésében.

Czeczon Enikő

A Pécs-Pécsvárad-Bonyhád vonalon munkanapokon 4:35-kor Ófaluból Mecseknádasdra közlekedő járat meghosszabbított útvonalon, Óbánya, Forduló megállóhelyig közlekedik, mindemellett 4:55-kor Óbányáról Ófalura az eljutás átszállás nélkül biztosított. Mecseknádasd, temető megállóhelytől a busz 1 perccel korábban, 5:01-kor indul tovább. A 15:45-kor Pécsről Bonyhádra közlekedő járat 5 perccel később indul, a 16:15-ös pedig 5 perccel korábban, valamint a 16 órakor induló busz megszűnik. 

A Pécs-Romonya-Pécsvárad vonalon munkanapokon a 10:10-kor Pécsről Pécsváradra, és 11:10-kor Pécsről Szilágyra közlekedő buszok 5 perccel később indulnak.

 A Mohács-Palotabozsok-Erdősmecske szakaszon, korábban a tanítási napokon 6:59-kor Palotabozsokról Mohácsra induló járat megszűnik, eljutási lehetőség az ugyanabban az időben Pécsváradról Palotabozsokon át Mohácsra közlekedő busszal biztosított. Szintén munkanapokon, valamint szabadnapokon a 6:00-kor Mohácsról Véméndre tartó járat 30 perccel korábban indul.  

A Mohács-Somberek-Pécsvárad vonalon meghosszabbított útvonalon közelednek munkanapokon az 5:06-kor Fekedről Pécsváradra, a tanítási napokon és tanszüneten munkanapokon a 6:20-kor Somberekről Pécsváradra, illetve szabadnapokon a 6:25-kor szintén Somberekről közlekedő járatok.  

Pontos részletek a volanbusz.hu oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában