Örömtánc is lesz

2024.09.12. 16:20

Mozgással, tudással aktív az időskor, erre szólítják az érdeklődőket Pécsváradon

Wald Kata

Fotó: kamira777

Mozgással-tudással az aktív időskorért címmel, regionális napot tart a Nyugdíjasklubok és Idősek "Életet az éveknek" Országos Szövetsége Pécsváradon, a Művelődési Központban szeptember 20-án. A program Zádori János Pécsvárad polgármesterének köszöntőjét követően, 10 órakor gyalogtúrával indul. Ezzel párhuzamosan, a délelőtt folyamán a művelődési házban rehabilitációs terapeuta, jógaoktató, csíkung bemutató és örömtánc várja mindazokat, akik a túrán nem vesznek részt.  

Az előadások 13.30-kor kezdődnek: többek közt az Alzheimer Világnap, az időskori fizikai aktivitás, az egészség és az örömtánc kapcsolata, valamint az Egészséges Életmódért Alapítvány bemutatása lesznek a témák. 

A regionális napon ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatok is elérhetők lesznek, és az öregségi nyugdíjasok számára elérhető munkalehetőségekről is tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők. A rendezvény 15.30-kor örömtánccal ér véget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában