Felhívás

2024.08.03. 08:40

Játékkal érzékenyít a biztonságos közlekedésre az Utinform

Több héten át tartó kincsvadászatra hívunk minden érdeklődőt! - tette közzé felhívását az Utinform.

Bama.hu

A térképen minden héten elrejtünk valahol egy lila Útinform jelölőt (POI-t), amelyek olykor kapcsolódnak a helyhez, ahol megjelennek, olykor nem, de mindig valamilyen érdekességet árulnak el az Útinform múltjáról és jelenéről. Aki nem akar lemaradni, minden héten látogasson el hozzánk, mert egy tartalom csak egy hétig látható, majd új jelenik meg helyette, valahol máshol - írják.

A kincsvadászat 2024. október 14-ig tart.

Játék menete: A fenti lila POI-val jelölt 5 db különböző Útinform tartalom elmentésével (képernyőmentéssel mobilon vagy képkivágással asztali gépen), majd a megadott közutas űrlapon keresztül történő beküldésével sorsoláson vehet részt a játékos. Egy játékos akkor vehet részt többször, ha az általa beküldött képernyőképek mindegyike különböző a korábban beküldöttekhez képest.

A részletes játékleírás és a képek beküldésének felülete: https://internet.kozut.hu/utinform-kincsvadaszat/

A képek beküldésének határideje: 2024. október 14.

A regisztrált játékosok között 2024. október 21-én kerülnek kisorsolásra a nyertesek.

A játék fődíja:

3 db voucher, amely birtokában 2024. október 25-én, pénteken látogatást tehetnek az Útinform osztályon. Egy voucher legfeljebb 4 ember belépését teszi lehetővé.

A játék további díjai:

Tovább 5 fő részére Útinform – Magyar Közút ajándékcsomagot sorsolunk ki.

#Újdonságok

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában