Színes programok és ételek

2024.08.11. 12:49

Idén is sikeres volt a Husztóti Paradicsom Fesztivál (galéria)

Jusztin Levente

Fotó: Laufer László

A hatodik alkalommal megrendezett Husztóti Paradicsom Fesztivál idén is igen színesre sikeredett. Nemcsak a rengeteg fajta paradicsomtól és a paradicsomos ételektől, hanem a változatos programoktól is. 

A megnyitó után Madhavan Éva tartott előadást a paradicsom és az Ájurvéda kapcsolatáról –  ájurvédikus paradicsomlé kóstolóval egybekötve. Ezt követően Jankó Ivanovval beszélgethettek az érdeklődők. Délben már a finom paradicsomos ételeket ehettünk, és bizony volt miből válogatni. Szóba került a nap folyamán a klímaváltozás és a zöldségek, gyümölcsök és a növényekre gyakorolt hatása. A hangulatzenét a HangaBanda és a Lélekzengető Zenekar biztosította a délután során, de a gyerekek bábelőadással is leköthették magukat. Meglátogathattuk Csendes Ildikó vezetésével egy kertet. A paradicsommal kapcsolatos kiállítás is nagy sikert aratott, még vásárolni is lehetett őstermelőktől. Ezek mellett egy változatos kézműves piac tette teljessé a husztóti forgatagot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában