Programok a héten

2024.08.17. 16:40

Eljön Tintanyúl, Elliott, a sárkány, a Széchenyi téren pedig kenyeret szelnek

Bama.hu

Szamárfül családi fesztivál a Zsolnay negyedben

Fotó: Laufer László

Augusztus 20-i ünnepi program Pécsett
augusztus 20.
Sétatér, Széchenyi tér
Gyerekprogramok, táncosok, koncertek, utcabál, ünnepi műsor, kenyéráldás, szentmise – egész nap programok várják az érdeklődőket Pécs belvárosában augusztus 20-án!
https://www.pecsiprogram.hu/programok/augusztus-20-ai-programok-2024

Szamárfül Fesztivál
augusztus 23–25.
Zsolnay Negyed
Az év legnagyobb gyerekmulatsága várja a nyárzáró élményekre éhes fiatalokat: augusztus 23-25. között Pécsett ismét jön a Szamárfül Fesztivál! Itt lesz a Rutkai Bori Banda, Varró Dani, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Veronaki zenekar, a Buborék együttes, izgalmas bábszínházi előadások és milliónyi ingyenes családi program!  
https://www.szamarfulfesztival.hu/

Pirogránit Kertmozi: Elliott, a sárkány (6)
augusztus 25. 20.00
Zsolnay Negyed – Pirogránit udvar
Az öreg fafaragó művész, Mr. Meachem (Robert Redford) arról mesél a helybéli gyerekeknek rendszeresen, hogy az északnyugati erdőkben egy sárkány él, amit még fiatalkorában saját szemével látott. 1977-ben egy Pete nevű kisfiú kirándulás közben autóbalesetet szenved a szüleivel. Egyedül marad az erdőben és megismerkedik egy hatalmas, zöld sárkánnyal, akit Elliottnak nevez el kedvenc mesekönyvének főhőse nyomán.
https://www.zsolnaynegyed.hu/programok/pirogranit-kertmozi-2024

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában