Érdemes tájékozódni

2024.08.23. 11:30

Baranyában is változik szeptembertől a távolsági buszok menetrendje

A nyári szünetnek hamarosan vége, szeptember 2-án kezdődik az iskola. Emiatt reggelente és délutánonként is fokozottabb forgalomra kell számítani az utakon. A közlekedési társaságok is készülnek már az őszi szezonra.

Tóth Viktória

Fotó: Laufer László

A Volánbusz Zrt. Baranya vármegyében is több menetrendi változást léptet életbe szeptember 1-től. Így például a tanítási napokon 7.20-kor Bonyhádról Izménybe induló autóbusz meghosszabbított útvonalon, a Szászvár, Május 1. tér megállóhelyig közlekedik. Tanítási napokon 15.55-kor a Siklósról Beremendre közlekedő autóbusz Nagytótfalu, Községháza megállóhelyen is megáll 16.06-kor, ám a járat tanszünetben munkanapokon változatlan menetrend közlekedik. A munkanapokon 13.40-kor Ligetről Komlóra közlekedő autóbusz 10 perccel később, 13.50-kor indul, a 13.15-kor Komlóról Ligetre közlekedő 13.25-kor indul.

A tanítási napokon 7.00-kor Villányból Kislippóba közlekedő járat 15 perccel korábban indul, s a 7.17-kor Kislippóból Siklósra közlekedő járat 11 perccel korábban megy. A tanszünetben munkanapokon 7.20-kor Illocskáról Siklósra közlekedő járat menetideje is kis mértékben változik. A munkanapokon 6.40-kor Siklósról Villányba közlekedő autóbusz 5 perccel később indul és a tanítási napokon 7:.07-kor Kisharsányból Siklósra közlekedő autóbusz 2 perccel korábban megy. A tanév alatt munkanapokon 14.39-kor Beremendről Villányba közlekedő járat 11 perccel később indul, és Magyarbólytól a menetrendje kis mértékben változik. 

A részletes menetrendi információk a társaságok honlapján valamint a megállóhelyi információs táblákon érhetőek el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában