Falukirándulás

2024.08.13. 16:40

A Dráva partjára bicikliznek el a vásárosbéciek

Tóth Viktória

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

A nyár utolsó heteiben is készülnek programokkal a vásárosbéciek számára. Augusztus 16-án tartják meg a közösségi napot a bolt udvaron. A Sparse nemzetközi program jóvoltából 17 órakor kezdődik Csernik Szende erdélyi lábbábos mesemondó, előadása Csihán csípte mese címmel. Ezután kürtőskalács sütés lesz, a program zárásaként pedig majd 19 órától Bibi és Tamás koncertezik.

Kicsik és nagyok örömére augusztus 24-én a második falukirándulás alkalmával a Harkányi Fürdőfesztiválra látogatnak el délután, ahol az esti koncertekig maradnak. A nyár zárásaként pedig augusztus 31-én délelőtt jön a harmadik bringás falukirándulás a Dráva partra. A biciklisek Drávatamásiból indulva tekernek el a barcsi Dráva strandra. Mint arra a szervezők a Vásárosbéc Szeretlek közösségi oldalán is felhívták a figyelmet, Drávatamásiig az embereket és a kerékpárokat is szállítják, de szívesen várják telekocsisok, teleutánfutósok jelentkezését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában