Fürdés a csillagok alatt

2024.07.25. 15:00

Strandok éjszakáját élvezhetjük a hétvégén Baranyában

Harkányban is lehetőség nyílik az országos programhoz, a Strandok Éjszakája elnevezésű esti fürdőzéshez csatlakozni július 27-én.

Jusztin Levente

A strandolási élményt két lemezlovas fokozza, Dj Markus és Dj Bara szolgáltatja a zenét a fürdőzők számára este nyolc órától éjfélig. Az eseményre 3500 forintért lehet jegyet vásárolni, de aki a nap során kifizette a belépőt és a fürdőben marad, az is élvezheti az esti mártózást.

A Strandok Éjszakája programsorozatot 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség. Azzal a céllal indult el a program, hogy megismertessék a hazai fürdőkultúrát a hazai és külföldi vendégekkel. A szövetség szeretné megmutatni, hogy a strandhelyek is kiváló helyszínei lehetnek a társasági életnek. Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Strandok Éjszakáját, ebből az alkalomból a strandok és fürdők meghosszabbított nyitvatartással várják vendégeiket. Minden helyszínen más kísérőprogram tarkítja az estét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában