Jó iránytű

2024.06.13. 13:40

Gasztronómiai és turisztikai térkép segíti majd a turistákat

Wald Kata

Itthon és utazásaink során szeretünk jókat enni-inni, új és helyi dolgokat megkóstolni. Az élményszerzés szerves része lett az étkezéseinknek. A minőségi, egyediséget mutató vendéglátóhelyek megtalálásában segít eligazodni a Made in Pécs csapata egy hiánypótló, Pécsről és Baranyáról készülő gasztronómiai és turisztikai térképpel, magyar és angol nyelven, mely a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által menedzselt Baranyai Gasztronómiai Klaszter közreműködésével készül - tájékoztatott az újdonságról a gazdasági önkormányzat.

A térkép grafikái és illusztrációi kézzel készült egyedi alkotások, tartalmuk friss, átfogó, független és szakmailag releváns. Összesen 40.000 példányban jelenik meg, elérhető lesz Pécs és Baranya szállodáiban, turisztikai központjaiban, kulturális intézményeiben, a régió kiemelkedő vendéglátóhelyein, néhány kiválasztott budapesti helyszínen és természetesen a külföldi egyetemisták „üdvözlőpakkjába” is bekerül.

A remények szerint Pécs-Baranya vállalkozói és intézményei is meglátják a gazdasági potenciált az évente frissülő tartalmú térkép támogatásában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában