Immár hatodik alkalommal

2024.05.22. 11:30

Jótékonysági találkozót szervez a motoros klub

Tóth Viktória

Fotó: Árvai Gábor

A Pirates Family MC motoros klubtól nem áll távolt a jótékonykodás, kiemelt szerepet kap náluk a társadalmi szerepvállalás. A klub először 1997-ben szervezett jótékonysági rendezvényt, ezt a 26 éve tartó hagyományt tovább viszi a Pirates Family MC Pécs is. Tavaly hagyományteremtő jelleggel az első nagyszabású motoros találkozón emelték magasabb szintre a jótékonysági tevékenységüket. A Pirates Family I. Jótékonysági Motoros találkozót Sikondán rendezték meg, amelynek bevételével az EURAKVILO Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Alapítvány munkájához járultak hozzá.

Fotó: Árvai Gábor

Idén immár második alkalommal rendezik meg találkozót, amit a szervezők ismét ennek az alapítványnak és ezzel a dél-dunántúli onkológiai beteg gyermekeknek ajánlanak. Bótor Endre, a motoros klub vezetője elmondta, hogy a Sikondai Pihenőparkban idén május 24-26 között gyűlnek össze a motorok kedvelői, ám a rendezvény mindenki számára nyitott, érkezzen akár kettő vagy négy keréken, esetleg busszal vagy gyalog.

A találkozó már 12 órától nyit, lesz motoros felvonulás, tombola, játékok vetélkedők és a rendezvény részeként a komlói Eszperantó téren május 25-én 14 órától ingyenes Streetfighter showt tartanak a K Stunt Team (Borbély Kornél és Kötél István) közreműködésével.

Előadókból, zenekarokból sem lesz hiány a programon, a koncertek 18 órakor kezdődnek. Fellép például a Lynky Stynky, a MoBillBox, a RockToRock, a Metallust a Texas Tourist és a Country Road. Rudán Joe egy legendás formációval lép színpadra, a már elfeledett Coda időket idézi fel. Az Omen vendége pedig az első legendás énekes, Kalapács József lesz. A rendezvénnyel kapcsolatos további információk az motoros klub Facebook-oldalán érhetőek el.

Fotó: Árvai Gábor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában