MCC

2024.04.12. 15:30

A hatékony vállalati kommunikáció kerül terítékre

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) pécsi képzési központjában új nyilvános előadásra várják az érdeklődőket.

Mohay Réka

A kép illusztráció

Forrás: GettyImages

Fotó: Tom Werner

Az üzlet szavai című előadás középpontjában a hatékony vállalati kommunikáció kihívásai állnak. Az eseményre 2024. április 18-án, csütörtökön, 17:00 órakor kerül sor a MCC pécsi képzési központjában (7622 Pécs, Czinderi u. 6.).

Három előadó osztja meg a témával kapcsolattal. Pécsre látogat Ludvig Orsolya Stefanie, az MCC Média Iskola Vállalati Kommunikáció Műhelyének vezetője és a Libri Marketing- és Kommunikációs igazgatója. Előadást tart továbbá Győrffy Zoltán, a PTE Kapcsolati Igazgatóságának Igazgatója, valamint Koch Emil, a Körber Hungária Gépgyártó Kft. Kommunikációs és PR referens senior munkatársa.

A vállalati kommunikáció hatékonysága kulcsfontosságú szerepet játszik az üzleti versenyképesség fenntartásában és növelésében, valamint az alkalmazottak menedzsmentjében sem mellékes. Az esemény kiemelt figyelmet fordít az aktuális kihívásokra, hogy segítse a résztvevőket árnyalni az ismereteiket.

Az eseményt Erdei Krisztián, az MCC pécsi képzési központjának képviseletvezetője moderálja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!