Bulvár-celeb

2 órája

Nem maradt pénz a konyha felújítására? Van néhány tippünk!

A konyha kialakításán spórolni számos módon lehetséges anélkül, hogy az esztétikát vagy a funkcionalitást feláldoznánk. Tippek lakásvásárlóknak!

Forrás: Shutterstock

Fotó: ImageFlow

Legfontosabb: kerülje a bonyolult elrendezéseket. Egy L-alakú vagy U-alakú konyha gyakran elegendő, és kevesebb pénzbe kerülhet, mint például egy sziget beépítése. Gondolja át, hogy mire van igazán szüksége. 

Ne tervezzen több tárolóegységet, mint amennyit tényleg használ. Ha az alsószekrények már kiürítik a kasszát, akkor néhány polccal pótolhatja a felső szekrényeket.

Funny,Housewife,Woman,Looking,At,Recipe,In,Cookery,Book,Preparing
Kevés pénzből is pompás konyhát varázsolhatunk
Fotó: Svitlana Sokolova / Forrás:  Shutterstock

Az anyagválasztás a konyha sarokpontja 

Válasszon laminált munkalapot drága gránit vagy márvány helyett. A laminált anyagok ma már sokféle stílusban és színben elérhetők, és tartósak. Kerámia csempék helyett használhat vízálló festéket vagy PVC paneleket, amelyek költséghatékonyak és egyszerűen karbantarthatók. Használt vagy lapra szerelt bútorokat is vásárolhat, amelyek olcsóbbak, és önállóan is összeszerelhetők.

Berendezések és gépek

Hosszú távon spórolhat, ha energiatakarékos készülékeket vásárol, még akkor is, ha kicsit drágábbak kezdetben. Ugyanakkor jó ha tudja, számos bolt kínál felújított gépeket, amelyek olcsóbbak, de jó állapotban vannak. Fontos, hogy csak az alapvető gépeket vásárolja meg, például hűtő, sütő, tűzhely. A többi kiegészítő gépet, például mosogatógépet vagy mikrohullámú sütőt később is beszerezheti.

Tartsa szem előtt, hogy a minimalista megközelítés kevesebb kiegészítőt, dekorációt és felesleges díszítést jelent. Ezzel nemcsak pénzt takarít meg, hanem tisztább, rendezettebb megjelenést is kölcsönözhet a konyhájának.

Keressen szép konyhákat az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!